Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002

tentang kami

Rumah >tentang kami

Qingdao Puhua Kumpulan industri berat telah ditubuhkan pada tahun 2006, jumlah dolar lebih 8,500,000 modal berdaftar, jumlah kawasan hampir 500,000 meter persegi. Kumpulan memiliki empat anak syarikat perbadanan: Qingdao Puhua berat industri jentera Sdn Bhd; Qingdao AMADA kawalan berangka Technology Co, Ltd; Qingdao Puhua Dongjiu berat industri jentera Co., Ltd dan Qingdao Jichuan automasi Technology Co, Ltd

Qingdao Puhua dan Puhua Dongjiu Syarikat tumpuan rekabentuk, penyelidikan, membangunkan, mengilang dan menjual booth letupan pasir, pasir untuk pemprosesan peralatan lukisan garisan, peralatan perlindungan alam sekitar, semua jenis pukulan peletupan Mesin, termasuk jenis cangkuk, crawler pinggang jenis, jenis roller, yg berhubung dgn deretan jenis, jenis permukaan jalan dan lain-lain. Semua produk ada auto CAD, membekalkan produk kos prestasi yang terbaik untuk pemilihan pelakon, Metalurgi, automobil, pembinaan kapal, pembinaan, perlombongan jentera dan Kejuruteraan jentera. Mereka juga boleh asas keperluan pengguna untuk merekabentuk dan mengilang pelbagai standard pemutus Khas jentera, memberi rekaan - pembuatan - penyahpepijatan - latihan - Perkhidmatan Integrasi projek ' turnkey '.

Qingdao Amada dan Jichuan Syarikat komited untuk terlibat dalam penyelidikan, pembangunan, pembuatan dan jualan Servo didorong tebukan Mesin hidraulik turet CNC tebukan Mesin CNC, tebal Khas plat CNC tebukan Mesin CNC tebukan feeder Mesin, Mesin CNC lenturan, CNC shearing mesin dan peralatan pemprosesan lain. Mesin ini digunakan secara meluas dalam tenaga hijau, alat kuasa, industri automobil, Kejuruteraan jentera, jentera pembinaan dan lain-lain bidang. Mereka telah menubuhkan reputasi yang baik di dunia dengan harga yang kompetitif dan teknologi tinggi.

Kami komited untuk mengekalkan kedudukannya dalam industri, dan telah lulus Sijil ISO90001, CE dan BV.

Kami mempunyai kemudahan sendiri mengusahakan projek ODM/OEM anda, jurutera kami yang berpengalaman boleh Reka bentuk mesin-mesin yang berdasarkan keperluan anda berbeza. Kami mengeluarkan produk baru sekurang-kurangnya sepuluh secara bulanan untuk memenuhi trend pasaran terkini, dan kita dengan mudah boleh melengkapkan pesanan pukal anda dengan kapasiti pengeluaran tahunan sebanyak lebih daripada lima ratus set Mesin. Untuk memastikan kualiti, kami mempunyai kualiti profesional Inspektor menjalankan pemeriksaan ketat pada setiap peringkat, termasuk pemeriksaan masuk, dalam proses pemeriksaan dan pemeriksaan akhir. Kami juga telah memperkenalkan kecanggihan peralatan ujian untuk membuat produk-produk kami yang mencapai piawaian antarabangsa. Kerana kaya dengan pengalaman dan perkhidmatan yang cemerlang, kita telah diiktiraf sebagai sebuah pembekal yang boleh dipercayai dari pembeli-pembeli antarabangsa yang banyak. Produk kami melakukan jualan yang tinggi di pasaran domestik dan antarabangsa, kami telah membina kerjasama dengan SANY, industri pembinaan kapal China, Zoomlion dan lain-lain ke di china dan produk-produk kami telah dieksport ke Eropah, Selatan dan Amerika Utara, Timur Tengah, Asia Tenggara dan dan kawasan lain, diasaskan ejen di Amerika Syarikat, Rusia, Arab Saudi, Iran, Perancis, Vietnam dan negara-negara lain. Produk dan perkhidmatan kami telah memenangi reputasi baik dan kepercayaan pelanggan tempatan dan antarabangsa. Untuk mendapat manfaat daripada Reka bentuk kami kuat, membangunkan keupayaan dan perkhidmatan cemerlang, hubungi kami hari ini! Kami benar-benar akan mencipta dan berkongsi kejayaan dengan anda.