Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002

Pengetahuan di dalam industri

Rumah > Pengetahuan di dalam industriKandungan

Apakah fungsi hidraulik akhbar hidraulik?

Qingdao Puhua Heavy Industrial Group | Updated: May 22, 2018

Apakah fungsi hidraulik akhbar hidraulik?


The

Akhbar hidraulik adalah mesin komposit elektro-hidraulik servo sepenuhnya automatik dan pintar pertama dalam industri peralatan setem. Berbanding dengan menekan tradisional dan tekan suntikan, ia mempunyai struktur mekanik, sistem kawalan dan fungsi. Kejayaan hebat. Akhbar punch hidraulik mengamalkan kaedah kawalan sistem servo kitaran mati yang maju, yang mempunyai tahap kemanusiaan yang tinggi, automasi penuh, kecerdasan dan fungsi yang berkuasa. The

The

Kelebihan utama tekanan hidraulik adalah seperti berikut:

The

1. Pengosongan Pantas: Jenis tekanan hidraulik tradisional dicirikan oleh tekanan tinggi dan kelajuan perlahan, jadi kecekapan kerja tidak tinggi. Presso elektro-hidrolik servo ini telah ditambah dengan reka bentuk struktur servo inovatif bebas. Kelajuan tindak balas adalah cepat dan tekanan dapat ditingkatkan dengan cepat. Kelajuan mendesak boleh mencapai lebih daripada 400mm / sc, dan kesan mendesak adalah lebih baik daripada akhbar penekan mekanikal biasa. Memohon kepada penindasan produk perkakasan atau produk bukan logam, seperti pengeluaran khas produk aluminium yang tersemperit, kes, band menonton, bingkai cermin mata dan bahagian, bingkai foto, alat makan, tanda, kunci, bahagian automotif dan perkakasan.

2. Fungsi regangan: membuat banyak ubah bentuk logam ke dalam proses produk dipanggil regangan, regangan produk yang digunakan dalam kehidupan adalah sangat luas, produk regangan umumnya disiapkan oleh akhbar hidraulik, manakala mesin menumbuk mekanikal tradisional tidak mempunyai fungsi ini; teknologi servo elektrik projek ini Akhbar hidrolik boleh melakukan peregangan sempurna pada pelbagai bahan untuk membentuk produk, seperti peralatan makan, peralatan dapur, peralatan elektrik, kerang logam, penutup lantai dan alat-alat pencahayaan, dan sebagainya, serta penambahan teknologi layar sentuh terbaru boleh langsung Penggunaan teknologi sentuhan non mekanik untuk menetapkan parameter, mudah digunakan, tingkat kemanusiaan yang tinggi.

The

Teknologi hidraulik merupakan salah satu teknologi yang paling pesat berkembang dalam peralatan mekanikal. Gelangsar akhbar dipandu oleh silinder hidraulik dan digunakan untuk menumbuk dan memotong bahan kerja hidraulik. Ia dapat merealisasikan kitaran kerja penurunan pesat slaid, menumbuk dan menjalar ke bawah, cepat meningkat dan berhenti. Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, stamping mesin hidraulik telah meningkatkan kepantasan bilangan strok, teknologi anti bias yang aktif untuk meningkatkan ketepatan kerja, ciri-ciri kerja yang lebih baik dan teknologi pengurangan bunyi kejutan yang lebih rendah, teknologi penghantaran hibrida penjimatan tenaga untuk mengurangkan kuasa pemasangan , dan teknologi penyegerakan titik tekanan pelbagai. Pendahuluan telah dibuat dalam kedudukan slider dan dalam penghantaran teknologi kawalan CNC. Kekurangan tekanan hidraulik dan mesin mekanikal pada masa lalu hampir hilang. Peralatan pemprosesan stamping tradisional semakin tidak dapat menyesuaikan diri dengan keperluan pengeluaran automatik secara besar-besaran dari industri automotif moden dari segi prestasi teknikal, jaminan kualiti proses dan kebolehpercayaan, dan operasi ekonomi.


Sepasang: Servo CNC turet Punch

Seterusnya: Bilik lukisan