Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002

Berita

Rumah > BeritaKandungan

Tapis Penapis Debu Bagaimana Pembuangan Debu yang Berkesan?

Qingdao Puhua Heavy Industrial Group | Updated: Jul 12, 2017


x1_1.1377139735_600_450_110010.jpg

Pertama sekali, di bawah peralatan penapis habuk penapis adalah sejenis peralatan penyingkiran habuk?


Peralatan penapis habuk penapis untuk membezakan kata-kata ke dalam banyak model, kartrij penuras perlu dibuat kepada sebilangan besar model, kos kos rakan-rakan pelanggan mengikut saiz udara untuk mereka bentuk.

Jika sifat unsur penapis dari penapis habuk penapis adalah faktor penting dalam menentukan jenis penapis habuk yang sesuai untuk rawatan habuk. Di bawah keadaan biasa penapis kartrij penapis gentian poliester adalah lebih tinggi, suhu tinggi tidak begitu tinggi. Suhu umum suhu di 100 darjah Celsius di bawah. Sudah tentu, terdapat bahan khas suhu tinggi, tetapi kosnya terlalu tinggi untuk tidak sesuai. Sudah tentu, jika anda mempunyai permintaan khas kami, Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. boleh bertemu.

Tetapi satu-satunya kelemahan ialah jika anda memerlukan bahan kartrij penuras khas, aksesori mungkin memerlukan kami untuk membeli. Dalam jadual pengeluaran mungkin memerlukan lebih banyak daripada peralatan pemungut habuk biasa dalam tempoh pembinaan lebih lama.


1342151652615.jpg


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. Apakah kelebihan peralatan penapis habuk penapis?


1, mengikut syarat keperluan modul keperluan alam sekitar 2m3 / h di atas isipadu udara.

2, skrin sentuh PLC kawalan automatik, mudah untuk mematuhi keadaan kerja.

3, kipas luaran yang diduduki oleh kotak, jumlah udara dapat bertambah besar.

4, penapis secara automatik pembersihan dalam talian, tidak perlu untuk menghentikan operasi hos lain, apabila penapis permukaan penapis dan rintangan kepada nilai yang dibenarkan apabila injap suntikan secara automatik terbuka, dan dalam proses kerja hos pula unit penapis sahaja kembali bertiup bersih.

5, penggunaan dalaman kartrij penapis kecekapan tinggi sebagai elemen penapis, rintangan kelembapan, kekuatan tinggi, meningkatkan kapasiti pengendalian dengan ketara.

6, pengedap yang baik, struktur padat, habuk sekunder bebas, kawasan simpanan.

7, sepanjang hayat, tanpa penggantian komponen penapis yang kerap, sehingga lima tahun bebas penyelenggaraan, supaya pengumpul habuk sentiasa dalam keadaan baik.

8, udara termampat secara automatik ditiupkan semula, penapis semula bahan penapis yang berkesan, tiada fenomena tampal, kehilangan tekanan rendah, mengurangkan penggunaan tenaga kipas, dan penjimatan tenaga.

9, penuras sub-mikron, tiada cerobong boleh dibuang secara langsung.

10, injap suntikan import, hidup lebih daripada 1 juta kali, penggunaan udara termampat penggunaan tenaga, berbanding pengumpul habuk tradisional, tekanan suntikan boleh dikurangkan lebih daripada 30%.

11, menggunakan penapis boleh laras 1um, berkesan dapat mencegah penyedutan air dan minyak yang mengandungi zarah-zarah sampah (pilihan).

ec95fda4e82298f68b3b363da43f8c89_310_0_max.jpg

Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. kesan penyingkiran debu penapis bagaimana?


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. penapis habuk pengumpul unit adalah kecekapan penyingkiran debu semasa peralatan penyingkiran debu, penapis, injap suntikan, sistem kawalan menggunakan produk yang diimport dunia terkenal. Penapis menggunakan kaedah pembakaran peritoneal poliester dan menjadi superfilm, kecekapan penapisan zarah submicron hingga 99.99%, habuk bertiup udara yang dimampatkan untuk memulihkan penapis, sistem kawalan menggunakan antara muka manusia-mesin, boleh mencapai kawalan automatik


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. penapis habuk penapis adalah bagaimana prinsip reka bentuk?


Qingdao Puhua Heavy Machinery Co., Ltd. Penapis habuk penapis alam sekitar yang unik, dari kotak sinki selepas struktur menegak, ke jabatan penyelenggaraan mudah cuba memudahkan penyelenggaraannya, supaya penggantian penapis lebih selamat, lebih cepat dan lebih mudah. Oleh kerana unit debu mempunyai hayat perkhidmatan yang panjang dan pengumpulan debu dan kapasiti pembersihan yang sangat baik, jadi untuk memastikan operasi yang panjang, tetapi apabila keperluan untuk menggantikan penapis, cepat, mudah atau bahkan alat boleh dibongkar dan diperbaharui.


Dalam operasi biasa, seperti: graviti, daya inersia, perlanggaran, penjerapan elektrostatik, skrining dan sebagainya. Udara habuk dari bahagian atas pintu masuk ke pemungut habuk jenis penapis, zarah debu yang lebih besar disebabkan oleh kawasan keratan rentas bertambah, kelajuan angin dan memperbaiki penyelesaian langsung, zarah debu kecil melalui penapis. Habuk terperangkap di luar kartrij penuras, membersihkan udara melalui pusat kartrij ke dalam ruang udara yang bersih, dan kemudian dengan keluar oleh kipas angin. Apabila penapis berterusan, habuk penapis dan debu pada permukaan kartrij semakin meningkat, dan sebagai penapis terus meningkat, kawalan keadaan pepejal akan memanipulasi injap solenoid untuk membuka injap diafragma udara, dan udara tekanan tinggi akan mengalir secara langsung ke dalam Pilih pusat penapis, habuk yang dikumpulkan pada permukaan pembersihan penapis yang jelas, supaya penanda semula kartrij penapis. Debu adalah dengan aliran udara utama, dan di bawah tindakan graviti ke dalam baldi debu. Kitaran, penapisan berterusan, supaya peralatan sentiasa terjamin.