Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002

Berita

Rumah > BeritaKandungan

Lawatan Pelanggan Indonesia

Qingdao Puhua Heavy Industrial Group | Updated: Mar 16, 2016

Pada 29 Februari 2016, pelanggan Indonesia melawat syarikat kami. Pelanggan melawat kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang kekuatan syarikat kami, tahap teknologi pengeluaran dan kapasiti mesin peletupan pukulan kami.

Kakitangan teknikal syarikat kami dan kakitangan jualan dengan mesra penerimaan pelanggan, dan mempunyai komunikasi terperinci dengan pelanggan, untuk parameter teknikal dan penjualan mesin letupan pukulan. Kemudian, pelanggan mengunjungi bengkel pengeluaran kami mesin peletupan pukulan, mereka bercakap tentang status pengeluaran syarikat kami, kapasiti pengeluaran, kualiti produk dan tahap teknikal.

Melalui lawatan ini, kami mencapai hasrat kerjasama, pelanggan Indonesia mengatur pembayaran segera peralatan. Pada masa yang sama, pelanggan berkata mereka sangat gembira untuk melawat syarikat kami, terima kasih kepada sambutan yang hangat dan bijak kami, dan memberikan gambaran yang mendalam kepada persekitaran kerja kami yang baik, proses pengeluaran yang teratur, kawalan kualiti yang ketat dan teknologi terkini.