Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002

Berita

Rumah > BeritaKandungan

Dinding luar paip keluli syarikat saya ditembak peletupan Mesin peralatan keterangan

Qingdao Puhua Heavy Industrial Group | Updated: Jan 04, 2018

Besi paip luar dinding pukulan peletupan Mesin peralatan keterangan


741235971330309_副本.jpg

Dinding luar paip keluli ditembak peletupan Mesin

Peralatan yang menggunakan elektromagnet kelajuan kawalan, pemakanan berkelajuan tinggi dan menghantar, untuk memastikan bahawa pukulan bahan kerja yang benar-benar dipertingkatkan.Peralatan yang digunakan lubang cetek rekabentuk, pemasangan dan penyelenggaraan yang mudah.


Penggunaan pukulan besar peletupan Mesin (Swiss + GF + · Peletupan Mesin emparan DISA Blasting Technology), meningkatkan kecekapan Kering, anda boleh mendapatkan kualiti pembersihan yang memuaskan.


Dengan menerima pil barj dan skru mekanisma untuk mengumpul bahan kerja, berselerak tembakan.


Letupan masa dengan fungsi masa kumulatif untuk membimbing penggantian bilah letupan dan lain-lain memakai bahagian.


Peluru simulasi Peta (termasuk bilangan pukulan peletupan Mesin, penentuan jumlah dan lokasi susun atur ruang, dan lain-lain model) dan gambarajah penuh daripada pukulan peletupan Mesin adalah semuanya benar-benar CAD berasaskan. Pemilihan dan susunan pukulan peletupan Mesin adalah lebih munasabah. Meningkatkan penggunaan OCSW dan produktiviti buruh, untuk memastikan kesan pembersihan, mengurangkan memakai pengawal peribadi.


ZGMn13 dalaman yang bersih digunakan untuk perlindungan, penggunaan kacang kacang khas yang tetap, penggantian ringkas dan mudah, panjang hayat perkhidmatan, tembakan letupan peralatan sedang Lembaga perlindungan badan bilik yang terbaik.


Pemisah yang menggunakan AS Syarikat BE-langsir-jenis pemisah teknologi, pemisahan yang baik.


Sistem kawalan Projektil menggunakan kita sendiri penyelidikan dan pembangunan kawalan injap kawalan gas, mudah dan boleh dipercayai.

711704436089706.jpg

Tiub keluli ditembak peletupan Mesin komposisi dan struktur:


Dinding luar pukulan peletupan Mesin adalah jenis tembakan letupan peralatan baru. Ia terdiri daripada bilik annex Penyambut, ditembak letupan kering yg ditembak letupan peranti perhimpunan, Bilik belakang lampiran, bola bahan kitar semula sistem penulenan, roller penghantar, pelantar tangga, sistem pembuangan habuk dan elektrik mengawal sebahagian daripada komposisi (lihat Pelan Induk). Bahagian-bahagian kimpalan plat dalam mesin telah ditembak peening untuk memperbaiki sifat anti-karat dan cat lekat.