Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002

Berita

Rumah > BeritaKandungan

Pelanggan Arab Saudi Mengarahkan Empat Peralatan Dari Qingdao Puhua

Qingdao Puhua Heavy Industrial Group | Updated: Aug 11, 2017

Dua pelanggan dari Arab Saudi melawat kilang kami bulan lepas, mereka tertarik dengan mesin letupan kami, bilik letupan pasir, bilik lukisan dan bilik pengeringan.


Jurutera dan orang jualan kami memperkenalkan syarikat itu, mereka sangat berminat apabila pelanggan tahu bahawa kami telah mengeksport lebih daripada 60 buah negara.


Selepas itu, jurutera kami terperinci memperkenalkan reka bentuk kami yang direka mengikut kehendak pelanggan , juga menjawab beberapa soalan yang pelanggan berminat. Para pelanggan amat berpuas hati dengan teknologi dan reka bentuk jurutera kami.

Jurutera kami membimbing pelanggan untuk melawat bengkel kami, mereka berpuas hati dengan persekitaran laman web kami dan pemprosesan terperinci. Mereka terkejut apabila jurutera kami memberitahu mereka bahawa kami boleh menghasilkan mesin tebukan CNC khas sehingga plat ketebalan 25mm. Mereka juga berminat dengan mesin CNC punching dan memberitahu kami akan terus berhubung dengan projek lain.

Selepas membincangkan teknologi dan harga, para pelanggan membuat keputusan dan mengarahkan empat peralatan dari syarikat kami, menembak mesin letupan, bilik letupan pasir, bilik lukisan jenis kering dan bilik pengeringan. Jumlah kontrak ini melebihi 300,000 dolar. Pelanggan memberitahu saya bahawa mereka telah melawat empat syarikat lain tetapi memilih kami, kami sangat berbangga untuk menonjol dari para pesaing.

 

Kini kami menghasilkan peralatan ini untuk para pelanggan.

Sand blasting room 01.jpg

Sand blasting room 02.jpg

SE3510.jpg

New design of AMD-357.jpg

mmexport1463040892769.jpg