Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002
QH69 Roller penghantar H rasuk pukulan peletupan mesin pengeluar profesional

QH69 Roller penghantar H rasuk pukulan peletupan mesin pengeluar profesional

letupan ditembak Mesin Q69 pukulan peletupan Mesin terdiri daripada beban automatik dan unloading sistem (pilihan), roller sistem penghantar (Input roller, output roller dan di dalam roller), letupan kebuk (chamber bingkai, perlindungan ditembak letupan turbin, linear bekalan pelelas peranti), kasar...

Maklumat produk

Roller jenis pukulan peletupan Mesin membersihkan bahan kerja


Ciri-ciri:

1. keluli plat pukulan peletupan Mesin mempunyai tiga jenis Pas melalui jenis:

Roller menyampaikan melalui, troli melalui, penyangkut Pas melalui.

2. ia digunakan secara meluas dalam industri keluli struktur pinggan, keluli, Kejuruteraan jentera, jambatan, bangunan dan sebagainya. Oleh letupan ditembak, ia boleh menghilangkan karat, lapisan oksida, Sanga kimpalan dan lain-lain pencemar dan menghapuskan daya tekanan permukaan.

3. selepas letupan ditembak, ia boleh meningkatkan cat filem lekat dengan keluli, meningkatkan kapasiti anti-karat, meningkatkan kualiti dan memanjangkan jangka hayat Perkhidmatan struktur keluli.

4. rakaman keluli yang diletupkan oleh letupan turbin akan dikumpul,menulenkan oleh tembakan bulatan sistem dan terus boleh digunakan lagi bagi letupan turbin.

5. aliran proses kerja rakaman bulatan sistem:acuan keluli yang diletupkan oleh letupan turbin akan dikutip oleh penghantar skru potret dan dihantar ke Lif baldi kemudian Lif baldi akan mengangkat ke udara basuh jenis pemisah.

6. selepas memisahkan,habuk dan acuan keluli yang rosak akan dibuang dari acuan keluli dan acuan keluli yang baik akan masukkan bin menyimpan.


201512151117460079956.png

Jika anda sedang mencari untuk penghantar roller qh69 baru h rasuk yang ditembak peletupan Mesin. pengeluar profesional untuk dijual, harga kilang, jenama, dibuat di China, dijual Panas, Penjual langsung dan qh69 luar negara penghantar roller h rasuk ditembak peletupan mesin pengeluar profesional profesional pengeluar, pembekal dan kilang, sila berasa bebas untuk menghubungi kami, kami sentiasa pada keperluan CE, disesuaikan, profesional, berdaya saing, berketepatan tinggi, baru dan kualiti yang baik, dan PUHUA qh69 penghantar roller h rasuk ditembak peletupan Mesin pengilang-pengilang yang profesional. Dan selamat datang ke produk borong yang berkualiti dengan reka bentuk profesional daripada kami.
Hot Tags: penghantar roller qh69 rasuk h ditembak peletupan mesin pengeluar profesional, China, pengilang, pembekal, kilang, borong, jenama, harga, untuk dijual, hot sale, dibuat di China, baru, puhua, Penjual tersuai, langsung, berkualiti, harga kilang
Barangan yang berkaitan
Siasatan