Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002
Roller jenis pukulan peletupan Mesin membersihkan bahan kerja

Roller jenis pukulan peletupan Mesin membersihkan bahan kerja

letupan ditembak Mesin Q69 pukulan peletupan Mesin terdiri daripada beban automatik dan unloading sistem (pilihan), roller sistem penghantar (Input roller, output roller dan di dalam roller), letupan kebuk (chamber bingkai, perlindungan ditembak letupan turbin, linear bekalan pelelas peranti), kasar...

Maklumat produk

Roller jenis pukulan peletupan Mesin membersihkan bahan kerja


Pukulan Q69 peletupan Mesin terdiri daripada beban automatik dan unloading sistem (pilihan), sistem penghantar roller (Input roller, output roller dan di dalam roller), letupan kebuk (chamber bingkai, perlindungan ditembak letupan turbin, peranti pelelas bekalan, linear), sistem peredaran pelelas (pemisah, Lif baldi, penghantar skru), unit koleksi pelelas (Customized), sistem pengumpulan habuk dan sistem kawalan elektrik.

Pukulan roller peletupan Mesin boleh membersihkan plat keluli, boleh menyesuaikan saiz peralatan munasabah mengikut permintaan dan sambutan pelanggan.

201512151117460079956.png

Jika anda sedang mencari untuk baru roller jenis pukulan peletupan Mesin membersihkan bahan kerja untuk dijual, harga kilang, jenama, dibuat di China, dijual Panas, Penjual langsung dan roller luar negara jenis pukulan peletupan Mesin membersihkan bahan kerja profesional pengeluar, pembekal dan kilang, sila berasa bebas untuk menghubungi kami, kami akan sentiasa pada keperluan CE, diubahsuai, profesional, berdaya saing, tinggi ketepatan, kualiti baik dan baru, dan jenis roller PUHUA ditembak peletupan Mesin membersihkan bahan kerja. Dan selamat datang ke produk borong yang berkualiti dengan reka bentuk profesional daripada kami.
Hot Tags: roller jenis pukulan peletupan Mesin pembersihan bahan kerja, China, pengilang, pembekal, kilang, borong, jenama, harga, untuk dijual, hot sale, dibuat di China, baru, puhua, Penjual tersuai, langsung, berkualiti, harga kilang
Barangan yang berkaitan
Siasatan