Kategori produk
Hubungi kami

Nama: Hebe Chang

Tel: + 86-532-8819 1002

Faks: + 86-532-88189810

E-mel: sales@chinapuhua.com

Web:

www.puhua-machinery.com

www.shotblastingchina.com

http://en.amadachina.cn

Hotline khidmat
+8653288191002
Mesin Blaster Pasir Rotor

Mesin Blaster Pasir Rotor

Keterangan Ia mempunyai pengikis dan dua rotor berkelajuan tinggi dengan pisau dipasang di casis mesin. casis berputar mengikut arah jam, pemutar dan pengikat berputar sebagai lawan jam. Kelajuan pemutar adalah hi

Maklumat produk

Mesin blaster Pasir rotor

Penerangan

Ia mempunyai pengikis dan dua rotor berkelajuan tinggi dengan pisau dipasang di casis mesin. casis berputar mengikut arah jam, pemutar dan pengikat berputar sebagai lawan jam. Kelajuan pemutar adalah lebih tinggi daripada kelajuan casis. Kerana casis dan rotor mempunyai pergerakan yang bertentangan, dan kelajuannya berbeza, jadi pasir sasis memperoleh perbezaan kelajuan yang berbeza. Bijir pasir menghasilkan daya geseran yang sepadan dan daya ricih, yang menyebabkan pengisaran, pencampuran, pecah. Mesin jenis ini bukan sahaja bercampur dengan kecekapan yang tinggi, dan pasir selepas pencampuran adalah kualiti yang baik.

Kegunaan

Terutamanya digunakan untuk casting bengkel pasir bercampur, baik bercampur tunggal mesin cetakan pasir boleh dicampur pasir filem kering, pasir keras, permukaan pasir dan pasir inti, kaca, seramik, refraktori, dan lain-lain juga dapat digunakan industri dicampur pelbagai serbuk, bahan berbutir.

parameter teknikal

Perkara


S1420S

S1425E

Diameter cakera

mm

φ2000

φ2500

Jumlah makan satu kali

kg

1500

3000

Produktiviti


40

90

Kuasa mengikis

kw

37

90

Kuasa rotor-motor

kw

2 * 18.5

2 * 37

Penilaian rotor-motor

rpm

34.5

26

Berputar kelajuan pemutar

rpm

270

350


Jika anda mencari mesin blaster pasir rotor yang baru untuk dijual, harga kilang, jenama, dibuat di China, jualan panas, penjual langsung, dan mesin blaster pasir rotor di luar negara dari pengeluar, pembekal dan kilang profesional, sila hubungi kami, kami sentiasa memenuhi keperluan CE, disesuaikan, profesional, kompetitif, berketepatan tinggi, berkualiti baru dan berkualiti, dan mesin blaster pasir pemutar PUHUA. Dan dialu-alukan untuk produk borong dengan kualiti yang baik dan reka bentuk profesional dari kami.
Hot Tags: rotor pasir mesin blaster, China, pengilang, pembekal, kilang, borong, jenama, harga, dijual, jualan panas, dibuat di China, baru, puhua, disesuaikan, penjual langsung, berkualiti, harga kilang
Barangan yang berkaitan
Siasatan